Buffetlinjasto ruostumaton teräs

Toimivat ja kestävät RST-kalusteet: ammattikeittiökalusteet ja myymäläkalusteet mittatilaustyönä

Meillä on pitkä kokemus ammattikeittiökalusteiden ja myymäläkalusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Ota kokemuksemme tuomat hyödyt itsellesi:

  • Vuosikymmenten kokemus ohutlevytöistä yhdistettynä nykytekniikkaan mahdollistaa parhaan laadun ja toimivat ratkaisut ammattikeittiöiden ja myymälöiden käyttöön.
  • Tuotteidemme pinnat ja osat on suunniteltu takaamaan korkea hygieeniataso ja elintarviketurvallisuus.
  • Kokonaisvaltainen asiakaspalvelu tarjouslaskennasta asennukseen.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teräskaluste on lyömätön valinta ammattikeittiöissä ja suurkeittiöissä, joissa kalusteet altistuvat rasvalle, kuumuudelle ja kovalle kulutukselle. Kavikan altaat, työtasot ja hyllyt kestävät suurkeittiön raskasta arkea natisematta. Ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana, sillä se kestää voimakkaitakin puhdistusaineita.

Myymälän puolella teräksiset myymäläkalusteet, kuten liukuovipöydät, hyllyköt ja käsienpesupisteet pysyvät edustuskuntoisen näköisenä kovassakin käytössä. Ruostumaton teräs on tähän tarkoitukseen erinomainen materiaali.

Elintarvikemyymälöihin valmistamme liukuovellisia taustapöytiä, yläkaapistoja sekä altaallisia ja muita ruostumattomia kalusteita. Kavikan valmistamia RST-kalusteita löytyy lukuisista elintarvikemyymälöistä ja marketeista ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja kerro lisää kalustetarpeistasi.

Katso ratkaisumme ammattikeittiöille videolta! (In English)