Lattiakaappi 5090

Ruostumattomia lattiakaappeja valmistetaan yksi- tai kaksiovisena kaapin leveyden ja käyttötarkoituksen mukaan. Kaappimallistostamme voit koota haluamasi kaappiryhmän.

Lattiakaappi voidaan varustaa tarpeellisella määrällä portaittain säädettäviä välihyllyjä tai muilla asiakkaan tarvitsemilla varusteilla.

Lattiakaappeja valmistetaan tarvittaessa myös lukittavilla ovilla. Kaikkien valmistamiemme kaappien teräsovien rakenne on kaksinkertainen. Jalkaputkissa on säätötassut helpottamassa kaapin suoraan asentamista.

Lattiakaappeja valmistetaan myös liukuovilla, tuotteesta lisätietoa kohdassa Liukuovelliset kalusteet.

Lattiakaappi 5090

Lisätietoja

Kaappeja valmistetaan yleismitoituksella 1- ja 2-ovisina. Kaappien ovet ovat kaksinkertaisella rakenteella, joka tekee ovista tukevat ja kestävät.

Kaappia tilatessa on hyvä varmistaa kaapin mitat (leveys x syvyys x korkeus) ja hyllytasojen tyyppi ja lukumäärä tai muu varustus mitä kaappiin tarvitaan. 1-ovisten kaappien kohdalla on hyvä varmistaa myös oven kätisyys.

PESU
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ja muut tuotteet täytyy puhdistaa säännöllisesti jotta ne eivät ruostuisi. Ruostumattoman teräksen puhdistukseen riittää useimmiten pelkkä vesipesu, joissakin erityistapauksissa kuuma vesi ja höyry.

Kiinni tarttuneet epäpuhtaudet ja kerrostumat voidaan poistaa esimerkiksi hiomakankaalla hankaamalla. HUOM! Hiomakankaan on oltava raudatonta. Käsittelyä kannattaa kokeilla aluksi huomaamattomampaan kohtaan tuotetta.

PUHDISTUSAINEET
Ruostumattoman teräksen puhdistamiseen voidaan käyttää tavanomaisia puhdistuspulvereita tai suurpesuaineita esim. soodaa, booraksia tai natriumperboraattia.

Emäksisiä liuoksia, esim. sooda- ja ammoniakkiliuoksia ja laimennettua natronlipeää voidaan käyttää rasvojen liuottamiseen. Myös asetonia, bensiiniä, alkoholia yms. orgaanisia liuottimia voidaan käyttää rasvakerrostumien tai muiden veteen liukenemattomien ainesten poistoon.

Rikkihappo- tai suolahappopitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää ruostumattoman teräksen puhdistamiseen.

DESINFIOINTI
Desinfioinnissa yleisesti käytettävät sterilointiaineet sisältävät usein natriumhypokloriittia tai kaliumhypokloriittia. Ne ovat kuitenkin ruostumattomalle teräkselle vaarallisia aineita, koska ne aiheuttavat helposti pistesyöpymiä. Myös muut klooripitoiset desinfiointiaineet esim. kloramiinit ovat vaarallisia. Edullisin ruostumattomalle teräkselle sopiva desinfiointiaine on typpihappo, jonka miedoillakin liuoksilla on bakteereja tappava vaikutus.

PUHDISTUKSEN JÄLKIKÄSITTELY
Puhdistusaine on poistettava huolellisesti teräksen pinnalta, johon riittää useimmiten runsas vesihuuhtelu. Happamien pesuaineiden käytön jälkeen pitäisi suorittaa esihuuhtelu jollakin neutraloivalla liuoksella, esim. soodalla.

Käyttäjän on aina huolehdittava tilan riittävästä ilmanvaihdosta, oikeanlaisien suojavarusteiden käytöstä sekä omien työturvallisuusohjeiden noudattamisesta.