Kurasyöppö kura-allas koteihin

Suomen ensimmäinen ja tunnetuin kura-allas, Kurasyöppö on lapsi- ja koiraperheiden paras ystävä. Kurasyöppöä valmistetaan kolmea kokoa ja kymmentä eri asennusalustoille soveltuvaa mallia.

Kotien kurahuollon apulaiseksi suunniteltua Kurasyöppöä on valmistettu 1990-luvun alkupuolelta saakka ja  Kurasyöppö on alansa markkinajohtaja Suomessa. Kovaa käyttöä varten on omat mallit päiväkoteihin ja muihin yleisiin tiloihin.

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Erillinen kuraeteinen tai vesieristetty kodinhoitohuone ovat hyviä vaihtoehtoja. Kurasyöpön voi sijoittaa myös kuistille.

Kurasyöppö valmistetaan ruostumattomasta EN 1.4301 -teräksestä ilman hitsaussaumoja ja sen nurkat ovat pyöristettyjä. Altaassa on mallista ja käyttökohteen tarpeista riippuen joko muovinen sakka-astia tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu sakka-astiallinen pönttökaivo estämässä lika-ainesten kulkeutumisen viemäriin.

Kurasyöppö pitää sisätilat siisteinä. Hiekka ja muu lika valuu veden mukana altaassa olevaan sakkakoriin. Sakkakorin ansiosta viemäri ei mene tukkoon. Maxi- ja Midi-mallit on saatavana myös tilavammalla sakka-astialla varustettuna.

Huom! Ammattikeittiöiden tuotantotiloihin kannattaa Kurasyöpön sijaan valita valikoimistamme tarkoitukseen paremmin sopiva lattia-allas.

Katso lisää esimerkiksi mallivaihtoehdoista ja asennuksesta Kurasyöpön omilta sivuilta www.kurasyoppo.fi