Valmistamme erilaisia ruostumattomia ja haponkestäviä ritilöitä ja kansia lattia-altaisiin ja kaivoihin. RST-ritilät ja HST-ritilät ovat olosuhteita kestäviä ja voidaan valmistaa myös pumppukärryn ja trukin kestävinä vahvuuksina.

Sihtikannet

Pyöreä sihtikansi toimitetaan aina kaivon mukana ja sen halkaisija riippuu kaivosta.
Sihtikannen ainevahvuus on vakiona 3,0 mm. Erikoistilauksesta sihtikansia valmistetaan myös pumppukärryn kestävänä 5,0 mm ja ns. trukinkestävänä 8,0 mm vahvuisina.

Sihtikannet

Ruuturitilä 9054

Ruuturitilä valmistetaan 2 mm ruostumattomasta teräksestä, ritilän korkeus on 30 mm. Ritilä toimitetaan lattia-altaan, kynnyskaivon 9058 sekä hiekanerotuskaivojen 9070 ja 9071 mukana.

Ruuturitilä soveltuu sisätiloihin etenkin julkisten rakennusten eteistiloihin ja keittiöihin, sillä se ei ole liukas märkänäkään. Mikäli ritilän yli kuljetaan henkilöliikennettä raskaammilla kuormilla, ritiläksi suositellaan trukinkestävää ritilää, jolloin säleenä käytetään 5 mm lattaa. Trukinkestävä ruuturitilä soveltuu esim. varastotiloissa käytettävien lattia-altaiden ja kourujen ritiläksi, kun ritilältä vaaditaan suurempi kuorman kantokyky. Ruuturitilää valmistetaan myös mittojen mukaan, jolloin koko muuttuu normaalisti 100 mm jaolla.

Ruuturitilä 9054

Säleritilä

Säleritilää, korkeus 25 mm, käytetään Kavikan Kurasyöpön vakioritilänä, mutta sitä voidaan käyttää myös Kavikan lattia-altaiden ritilänä. Säleritilän etuna on jalalle miellyttävämpi pyöreäpintainen profiili, joka soveltuu hyvin esim. päiväkotien ym. kuraeteisissä käytettäväksi.

Säleritilä