Seinäkaappi 5080

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut seinäkaapit tarjoavat runsaasti hygieenistä säilytystilaa. Kaappimallistosta voidaan koota tarvittava kaappikokonaisuus.

Kaappeja valmistetaan erillistilauksesta lukittavin ovin tai viistolla katolla.

Vakiotoimituksena kaappiin asennetaan kaksi portaittain säädettävää säleritilä- tai tasohyllyä. Tarvittaessa kaappeihimme voidaan toimittaa myös RST-lankahyllyt astioiden kuivausta tms. varten.

Tuotekortti, tekniset tiedot

Mallit
5080 Seinäkaappi
Materiaalit
Ruostumaton teräs AISI 304 (vakio)
Saatavana myös HST AISI 316
Vakioleveydet
400, 500, 600 (1-ovinen)
800,1000, 1200 (2-ovinen)
Vakiosyvyydet
350mm
Vakiokorkeudet
700mm
Hyllyvaihtoehdot
Tasohylly, reikälevyhylly
Hyllyjen määrä vakiotoimituksessa
2 kpl
Korkeussäätö
50mm välein
Asennus
Seinäkiinnitys
Valmistaja
KAVIKA OY, Tempo 4, 04430 Järvenpää,
puh. 09 8362 0055, kavika@kavika.fi, www.kavika.fi

Lisätietoja

Kaappeja valmistetaan yleismitoituksella 1- ja 2-ovisina. Kaappien ovet ovat kaksinkertaisella rakenteella, joka tekee ovista tukevat ja kestävät. Sairaalakäyttöön valmistamme seinäkaappeja myös lasiovin.

Kysy lisää myyjiltämme.

Kaappia tilatessa on hyvä varmistaa kaapin mitat (pituus x leveys x korkeus) ja hyllytasojen tyyppi ja lukumäärä tai muu varustus mitä kaappiin tarvitaan. 1-ovisten kaappien kohdalla tulee varmistaa myös oven kätisyys.

PESU
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ja muut tuotteet täytyy puhdistaa säännöllisesti jotta ne eivät ruostuisi. Ruostumattoman teräksen puhdistukseen riittää useimmiten pelkkä vesipesu, joissakin erityistapauksissa kuuma vesi ja höyry.

Kiinni tarttuneet epäpuhtaudet ja kerrostumat voidaan poistaa esimerkiksi hiomakankaalla hankaamalla. HUOM! Hiomakankaan on oltava raudatonta. Käsittelyä kannattaa kokeilla aluksi huomaamattomampaan kohtaan tuotetta.

PUHDISTUSAINEET
Ruostumattoman teräksen puhdistamiseen voidaan käyttää tavanomaisia puhdistuspulvereita tai suurpesuaineita esim. soodaa, booraksia tai natriumperboraattia.

Emäksisiä liuoksia, esim. sooda- ja ammoniakkiliuoksia ja laimennettua natronlipeää voidaan käyttää rasvojen liuottamiseen. Myös asetonia, bensiiniä, alkoholia yms. orgaanisia liuottimia voidaan käyttää rasvakerrostumien tai muiden veteen liukenemattomien ainesten poistoon.

Rikkihappo- tai suolahappopitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää ruostumattoman teräksen puhdistamiseen.

DESINFIOINTI
Desinfioinnissa yleisesti käytettävät sterilointiaineet sisältävät usein natriumhypokloriittia tai kaliumhypokloriittia. Ne ovat kuitenkin ruostumattomalle teräkselle vaarallisia aineita, koska ne aiheuttavat helposti pistesyöpymiä. Myös muut klooripitoiset desinfiointiaineet esim. kloramiinit ovat vaarallisia. Edullisin ruostumattomalle teräkselle sopiva desinfiointiaine on typpihappo, jonka miedoillakin liuoksilla on bakteereja tappava vaikutus.

PUHDISTUKSEN JÄLKIKÄSITTELY
Puhdistusaine on poistettava huolellisesti teräksen pinnalta, johon riittää useimmiten runsas vesihuuhtelu. Happamien pesuaineiden käytön jälkeen pitäisi suorittaa esihuuhtelu jollakin neutraloivalla liuoksella, esim. soodalla.

Käyttäjän on aina huolehdittava tilan riittävästä ilmanvaihdosta, oikeanlaisien suojavarusteiden käytöstä sekä omien työturvallisuusohjeiden noudattamisesta.