Vetokaapit

Ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut vetokaapit soveltuvat laboratorioiden ja sairaaloiden käyttökohteisiin, joissa on usein tiukat vaatimukset kemikaalikestävyydelle ja hygieenisyydelle. Työtason ja altaiden materiaalina voidaan tarvittaessa käyttää myös keramiikkaa.

Vetokaappeja on saatavana suoralla tai vinolla etuseinällä. Suoralla etuseinällä oleva vetokaappi soveltuu hyvin isommille laitteille. Vino etuseinä puolestaan helpottaa istumatyöskentelyä (kts. kuva). Vetokaappien vakio- ja lisävarusteet on lueteltu alla olevassa Tekniset tiedot -osiossa. Varusteiden kaapeloinnit ja putkitukset kulkevat vetokaapin kaksinkertaisten sivuseinärakenteiden sisällä. Työtason allasmainen rakenne helpottaa puhtaanapitoa.

Vetokaapin jalustaan voidaan sijoittaa kaappien ja laatikostojen lisäksi myös paloturvakaappeja palavien nesteiden säilytykseen. Jalustassa olevat kaapit voidaan liittää osaksi kaapin ilmanvaihtoa.

Saatavana myös erikoisvetokaappeja mm. rikostutkimukseen, isotooppilaboratorioihin tai laitteistojen käyttöympäristöiksi.