Vetokaappi suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa täyttämään kaikkein haastavimmatkin vaatimukset. Vetokaappien materiaalina käytetään joko ruostumatonta- tai haponkestävää terästä, jolloin ne täyttävät niin laboratorioiden kuin sairaaloidenkin tiukat vaatimukset kemikaalikestävyydelle ja hygieenisyydelle. Työtason materiaalina voidaan käyttöympäristön vaatimuksesta käyttää myös esim. keramiikkaa tai erilaisia muoveja.

Vakiomalleista löytyy ratkaisu yleisimpiin tarpeisiin. Lisäämällä vetokaappiin tarvittavat varusteet sekä muokkaamalla vakiomitoitusta, pystymme tarjoamaan laajan valikoiman vetokaappeja mitä erilaisimpiin tarkoituksiin sopivaksi.

Kaapit voidaan rakentaa joko suoralla etuseinällä tai vinolla etuseinällä. Vino malli mahdollistaa paremman istumatyöskentely ympäristön ja suora malli taas toimii paremmin isojen laitteiden kanssa. Vakiokaappeja on kolmea eri leveyttä (1200, 1500 ja 1800 mm), mutta erikseen tilattaessa vetokaapin mittoja voidaan kuitenkin muuttaa teknisissä tiedoissa ilmoitetuissa rajoissa.

Vetokaapin vakiovarustukseen kuuluu ilmanvaihdon ohjauksen lisäksi LED-valaistus kytkimineen ja yksi kaksoispistorasia. Optiovarustus tarkastellaan aina kaappikohtaisesti ja esimerkiksi vesi-, kaasu-, sähkö- ja ATK-pisteiden osalta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Vetokaapin jalusta voidaan varustella ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä tehtyjen kaappien, laatikostojen jne. lisäksi myös mm. luokitelluilla paloturvakaapeilla, jolloin palavien nesteiden käyttövarastointi voidaan suorittaa vetokaapin yhteydessä. Kaikki jalustassa olevat kaapit liitetään osaksi kaapin ilmanvaihtoa, jolla taataan niiden turvallinen käyttö.

Vetokaapin työtilan puhtaanapitoon on panostettu kaapin rakenteiden suunnittelussa. Vetokaapin sivu- ja takaseinän kaksinkertainen rakenne mahdollistaa vesi- ja kaasupisteiden sekä sähkö- ja ATK-pisteiden upottamisen niin, että seinien ja työtason pinnat pysyvät helposti puhdistettavina tasaisina pintoina. Vetokaapin tason rakenne on reunoilta ylösnostettu allasmainen rakenne, jolloin vetokaapin työtason kulmissa ei ole mitään saumoja ja ne on helppo puhdistaa myös alaimukanavan ympäristöstä

Vetokaapin tekniset tiedot saat klikkaamalla linkkiä Tekniset tiedot