Ruostumattoman teräksen työstö

Ruostumaton teräs (RST), ympäristö ja kiertotalous

Kavika Oy on jo yli 70 vuotta suunnitellut ja valmistanut RST-tuotteita vaativaan käyttöön. Yhtiön keskittyminen näihin jalometalleihin tukee erittäin hyvin myös tämän päivän globaaleja trendejä. Onhan materiaalimme kestävää elinkaariajattelun kannalta, 100% kierrätettävää ja kotimaista Suomen Torniosta. Ruostumattoman teräksen käyttöalueet ja sovellukset kasvavat edellä mainituista tekijöistä johtuen nopeammin kuin muiden teräslaatujen.

Tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mahdollisimman käytännön läheinen ratkaisutapa. Ammattitaitomme näkyy lopputuotteiden tarkkuudessa, kestävyydessä ja loppuun asti ajatelluissa yksityiskohdissa.

Päätuotteitamme ovat sairaala- ja puhdastilakalusteet sekä merenkulkualusten mittatilauskalusteet keittiöihin ja catering – tiloihin. Vakiomoduuleista räätälöimme ratkaisut asiakkaidemme tilojen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti myös ammattikeittiöihin ja myymälöihin.

Olemme useilla erityisaloilla tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteiden tuotekehittäjä. Olemme aina halunneet tarjota asiakkaillemme parasta, joten olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet tuotteita, valmistusmenetelmiä ja tuotantoteknologiaa vastaamaan paremmin tulevia asiakastarpeita.

Kavika menestyy jatkossakin tässä muuttuvassa maailmassa reagoimalla nopeasti markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden vaatimuksiin.