MYYNTIEHDOT

Pientoimituslisä 30€ peritään kaikista alle 500 euron (alv 0 %) kertatoimituksista.

TOIMITUKSET JA NOUDOT

Toimitamme  tuotteitamme omalla rahtisopimuksella rahtikulut tilauksen toimituksen yhteydessä veloittaen, tai asiakkaan omalla rahtisopimuksella. Tuotteita on mahdollista myös noutaa tehtaaltamme osoitteesta Tempo 4, 04430 Järvenpää. Noutotilauksissa ilmoitamme asiakkaalle kun tuote on noudettavissa, jonka jälkeen katsomme tilauksen olevan valmis ja laskutuskelpoinen.

TAKUU

Takuuaika on 24 kuukautta, ellei muuta ole sovittu. Takuuaika alkaa siitä päivästä, jona tilaaja on hyväksynyt ja vastaanottanut tuotteen.

Takuu kattaa kaikki takuuaikana tuotteessa ilmenevät materiaali- ja valmistusvirheet pois lukien viat, jotka johtuvat käyttöohjeiden vastaisesta tai muusta virheellisestä tuotteen käytöstä tai muusta tuotteen käyttöön vaikuttavasta ulkoisesta tekijästä.

Kavika Oy pyrkii viipymättä korjaamaan takuuaikana ilmenevät virheet tai toimittamaan uuden tuotteen virheellisen tilalle. Jos takuuaikana tuotteissa ilmenee virhe ja on perusteltua syytä olettaa, että sama virhe tulee esiintymään muissakin tuotteissa, Kavika Oy tulee korjaamaan tämän virheen kaikista toimitetuista ja toimitettavista tavaroista.

Tilaajan on toimitettava tuote takuukorjausta varten osoittamaamme paikkaan Suomessa. Kavika Oy vastaa takuukorjaukseen liittyvistä kustannuksista sekä tavaran takuukorjaukseen toimittamisesta ja palauttamisesta aiheutuvista kuluista. Tarkemmat tiedot takuukorjaukseen toimittamisesta löytyy asiakaspalautukset -osiosta.

ASIAKASPALAUTUKSET

 • Erikoistilauksesta valmistettuja tuotteita emme ota palautuksena vastaan. Varastotuotteen palautuksesta on aina erikseen sovittava Kavikan myynnin kanssa.
 • Mikäli kyseessä on virheellinen toimitus, on myös siinä tapauksessa sovittava palautuksesta Kavikan myynnin kanssa. Palautuksesta sovittaessa asiakkaalle annetaan palautusnumero, jonka perusteella palautettu tuote hyvitetään.
 • Ilman palautusnumeroa palautettua tuotetta ei hyvitetä.
 • Tukkuliikkeistä tilatuista palautettavista varastotuotteista on sovittava tukkuliikkeen myyjän kanssa.
 • Tuote on palautettava kohtuullisen ajan kuluessa; kuitenkin viimeistään kahden kuukauden kuluessa toimituspäivästä. Virheellisesti toimitetun tuotteen tapauksessa on asiakaspalautuksesta oltava yhteydessä Kavikan myyntiin viipymättä.
 • Hyväksytystä palautuksesta hyvitetään ostajalle enintään 70 % kauppahinnasta, mikäli kyseessä ei ole Kavikan tekemä toimitusvirhe.
 • Voidaksemme ottaa tuotteen vastaan ja hyvittää sen, palautettava tuote tulee olla tehdaskunnossa ja myyntikuntoinen. Palautuksesta sovittaessa asiakkaalle annetaan palautusnumero, jonka perusteella palautetusta tuotteesta voidaan hyvitys tehdä tukkuliikkeelle.
 • Palautusrahdin maksaa tuotteen palauttaja, tuote palautetaan aina Kavikan tehtaalle.
 • Toimitusvirheestä johtuneesta Kavikan edustajan kanssa erikseen sovittavasta palautuksesta annetaan asiakkaalle erilliset palautusohjeet, joista selviää palautusnumero, rahdinkuljettaja, rahtisopimuksen numero ja toimitusosoite.
 • Palautusnumeroa varten, on kaikkien toimituksien osalta etukäteen selvitettävä asiakkaan tilausnumero, tilausvahvistuksen numero tai Kavikan laskun numero voidaksemme kohdistaa palautustilauksen alkuperäiseen tilaukseen.
 • Postiennakolla/jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.