Laadukkaasti toimien – ympäristöstä vastuuta kantaen

ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmä-sertifikaatti on osoitus Kavikan pitkäjänteisestä sitoutumisesta johdonmukaiseen ja laadukkaaseen liiketoiminnan harjoittamiseen ja kehittämiseen. Kavikan ympäristöjärjestelmä on laadittu ISO 14001:2004 mukaisesti.

Tuotteidemme valmistusaine, ruostumaton tai haponkestävä teräs, on materiaalina kestävä ja pitkäikäinen. Siksi se soveltuu hyvin käytettäväksi kohteissa, jotka on suunniteltu elinkaarimallia silmällä pitäen.

Valmistamamme teräskalusteet ovat käyttöikänsä päähän tultuaan materiaaliltaan täysin kierrätettävissä. Kaikki tuotannossamme osien valmistuksessa yli jäävä materiaali kierrätetään ja käytetään uudelleen.

Huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

Tyyppihyväksytyt tuotteet

Kavikan tuotteet ovat turvallinen valinta rakennuttajalle.

VTT (Valtion teknillinen tutkimuskeskus) on myöntänyt 3.3.2009 Kavika Oy:n valmistamille lattiakaivoille STF-tyyppihyväksynnän. Sertifiointi koskee lattiakaivomalleja 9050, 9051, 9090 ja 9091.