Buffetlinjasto laivalle

Valmistamme kaikki kalusteemme räätälöityinä asiakkaan vaatimusten mukaan. Suunnittelemme kalusteemme lay out -kuvien ja teknisten vaatimusten pohjalta, ja erilaisten ratkaisujen toteuttamiseksi olemme kehittäneet myös valmistustekniikkaamme voidaksemme toteuttaa epätavallisimmatkin kalusteratkaisut.

Tuotteitamme ovat mm. pöydät, hyllyköt, neutraalitiskit ja palvelulinjastot. Teemme myös lämmitetyt tai jäähdytetyt tiskit ja alakaapit sekä erilaiset reach-in-jääkaapit loistoristeilijöihin ja muihin aluksiin.

Kavikan laivakalusteet vastaavat tuotevaatimuksiin, jotka liittyvät:

  • standardeihin
  • käytettävyyteen, puhtaanapitoon ja huoltoon
  • hygieniaan ja elintarviketurvallisuuteen

Lähes 30 vuoden aikana olemme olleet mukana yli 200 luksusluokan risteilyaluksen ja erikoisaluksen keittiö- ja erikoiskalusteprojekteissa. Teräskalusteidemme ylivoimaiset tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet ovat sitä enemmän edukseen, mitä vaativampaa käyttö on.

Vuosikymmenien kokemus laivanrakennuksesta on tuonut tullessaan myös miellyttäviä jälleennäkemisiä: olemme iloksemme saaneet olla mukana uudistamassa laivoja, joiden alkuperäisessä sisustustyössä olemme olleet mukana.

Laivakalusteiden valmistus on mittatilaustyötä parhaimmillaan. Jokainen alus on yksilö, ja teräskalusteiden on sovittava aluksen muuhun sisustustyyliin. Siksi jokainen laivakeittiömme suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

KAVIKALLA ON LAAJA KOKEMUS USPH STANDARDIN MUKAISISTA KALUSTEISTA

Korkealuokkainen hygienia on erityisen tärkeää suurilla risteily- ja matkustaja-aluksilla, jossa jopa tuhannet ihmiset ruokailevat. USPH-standardi asettaa tiukat vaatimukset kaikille laivan keittiökalusteille ja -laitteille, sekä ruoantarjoiluun tarkoitetuille kalusteille ja laitteille laivojen ravintoloissa ja baareissa. Kavika on toimittanut USPH-vaatimukset täyttäviä kalusteita yli 150 alukseen.

Yhdessä kokeneen asennustiimin kanssa Kavika voi taata kalusteiden täyttävän USPHS-vaatimukset ja että ne läpäisevät tarvittavat tarkastukset. Kaikki yksityiskohdat USPH-kalusteissamme ovat tarkkaan mietittyjä ja käytännössä testattuja. Tätä ainutlaatuista kokemusta ja osaamista olemme keränneet 1980-luvulta alkaen, jolloin toimitimme ensimmäiset USPH-kalusteemme risteilyalukselle.

Alla muutamia esimerkkejä valmistamistamme kalusteista.

KAVIKALLA ON LAAJA KOKEMUS USPH STANDARDIN MUKAISISTA KALUSTEISTA

Lämpöhaudepöytä alahyllyllä

Lämpöhaudepöytä alahyllyllä

Lämpöhaudepöytä neutraali-alakaapeilla

Lämpöhaudepöytä neutraali-alakaapeilla

Roll-in-läpiantojääkaappi

Roll-in-läpiantojääkaappi

Baaripöytä kylmäkaapeilla

Baaripöytä kylmäkaapeilla