Uusi esite! Klikkaa tästä

Monta hyvää syytä valita Kavikan tarjoilulinjasto!

Kavikan buffetlinjastoissa ratkaisevat:

TUKEVUUS: Vahva runko on tehty kokonaan RST:stä. Laminaattilevyä on ainoastaan alakaapin verhouksessa.

KESTÄVYYS: Kaikki kulmat ovat RST:tä , jonka ansiosta tuote sietää hyvin keittiöiden ja ruokaloiden kosteita olosuhteita.

MUUNNELTAVUUS: Kun buffetin runko on RST:tä,  voit muuttaa helposti linjaston väriä vaihtamalla pelkästään laminaattilevyt.

HYGIEENISYYS: Altaat ilman saumoja ja pyöristetyillä kulmilla, joka takaa helpon puhdistuksen.

NÄYTTÄVÄ ULKONÄKÖ: Tyylikkäät kaarevat ylälasit karkaistusta lasista. Selvät alalinjat ja RST-kulmat jakavat linjaston yksiköihin ja ovat samalla kuin kehykset alakaapeille. Buffetin ilmanvaihtoaukko jakaa ja keventää kaapin takaosan ja korostaa sen väriä. Laajasta laminaattivalikoimasta (Formica Color Collection) löydät tilaasi sopivan värimaailman.

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT: Vakiomallisten linjastobuffettien lisäksi suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja.

Monipuolinen valikoima

 • Kylmäbuffetit, joissa jäähdytys tapahtuu kylmälaitteella.
 • Lämminbuffetit, joissa lämmitys vesihauteella tai kuiva-/vesihauteella.
 • Neutraalit buffetit ilman koneistoa.
 • Yhdistelmäbuffetit, joissa on sekä kylmälaite että lämmitys vesihauteena.
 • Erikoisratkaisuja asiakkaan toivomusten mukaan.
Monipuolinen valikoima

Rakenne

Buffettimme koostuvat RST-putki-alarungosta, johon on kiinnitetty tukevat 125 mm pyörät, ja itsekantavasta RST-rungosta. Sen varaan kiinnitetään säädettävät RST-klaffitasot, allas ja ylätaso. Ylätaso voidaan tarvittaessa irrottaa ilman työkaluja. Siihen kuuluvat karkaistusta lasista olevat pisarasuojat ja valo.

Buffetti varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan ympäristöön sopivilla vuorauslevyillä: vakiona RST-levy ja koivu- ja punapyökkilaminaatti. Erikoistilauksesta lukematon määrä muita vaihtoehtoja.

Rakenne

Hygieenisyys

Buffetkalusteemme ovat erittäin hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kansi ja allas on hitsattu ja hiottu yhtenäisiksi (ei pistehitsaussaumoja) ja altaan sisäkulmissa on reilut pyöristykset.

Hygieenisyys

Korkeus käyttäjien mukaan

 • Kaksi eri korkeutta.
 • Normaali korkeus 900 mm.
 • Päiväkoteihin on kehitetty pikkuväelle matalampi 750 mm korkea päiväkotibuffet.
Korkeus käyttäjien mukaan

Valitse väri!

 • Kuvan iloisen punainen buffetti on Gastro 2012 messuilta.
 • Voit valita buffetiin itse mieleisesi värin.
Valitse väri!
 • Näyttävä kiiltävä musta ja valokuvapääty – tyylikäs buffetti Gastro 2014 messuilta.

Lautasjakelin

Teräsrunkoinen ja -pintainen lautasjakelin on suunniteltu lautasten jakeluun ja säilytykseen. Saatavana myös laminaattipintaisena.

Lautasjakelimessa on kaksi lämmitettävää sylinteriä lautasille. Sylinterin halkaisija voidaan säätää ilman työkaluja alueella 220–280 mm. Sylinterin jousivastus voidaan säätää ilman työkalua käytössä oleville lautasille sopivaksi.

 

Lautasjakelin