Seinäkaappi 5080

Ruostumattomasta teräksestä valmistamamme seinäkaapit tarjoavat runsaasti hygienistä säilytystilaa. Kaappimallistostamme voidaan koota tarvittava kaappikokonaisuus.

Kaappeja valmistetaan erikoistilauksesta lukittavin ovin tai viistolla katolla. Seinäkaappeja on saatavilla myös liukuovilla.

Vakiotoimituksena kaappiin asennetaan kaksi portaittain säädettävää säleritilä- tai tasohyllyä. Tarvittaessa kaappeihimme voidaan liittää myös RST-lankahyllyt astioiden kuivausta varten.

Vakiokokoisten kaappien mitat:

1-ovinen malli:

  • 400 x 350 x 700 mm
  • 500 x 350 x 700 mm
  • 600 x 350 x 700 mm

2-ovinen malli:

  • 800 x 350 x 700 mm
  • 1000 x 350 x 700 mm
  • 1200 x 350 x 700 mm
Seinäkaappi 5080

Lisätietoja

Kaappeja valmistetaan yleismitoituksella 1- ja 2-ovisina. Kaappien ovet ovat kaksinkertaisella rakenteella, joka tekee ovista tukevat ja kestävät.

 

Kaappia tilatessa on hyvä varmistaa kaapin mitat (leveys x syvyys x korkeus) ja hyllytasojen tyyppi ja lukumäärä tai muu varustus mitä kaappiin tarvitaan. 1-ovisten kaappien kohdalla on hyvä varmistaa myös oven kätisyys.

PESU
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ja muut tuotteet täytyy puhdistaa säännöllisesti jotta ne eivät ruostuisi. Ruostumattoman teräksen puhdistukseen riittää useimmiten pelkkä vesipesu, joissakin erityistapauksissa kuuma vesi ja höyry.

Kiinni tarttuneet epäpuhtaudet ja kerrostumat voidaan poistaa esimerkiksi hiomakankaalla hankaamalla. HUOM! Hiomakankaan on oltava raudatonta. Käsittelyä kannattaa kokeilla aluksi huomaamattomampaan kohtaan tuotetta.

PUHDISTUSAINEET
Ruostumattoman teräksen puhdistamiseen voidaan käyttää tavanomaisia puhdistuspulvereita tai suurpesuaineita esim. soodaa, booraksia tai natriumperboraattia.

Emäksisiä liuoksia, esim. sooda- ja ammoniakkiliuoksia ja laimennettua natronlipeää voidaan käyttää rasvojen liuottamiseen. Myös asetonia, bensiiniä, alkoholia yms. orgaanisia liuottimia voidaan käyttää rasvakerrostumien tai muiden veteen liukenemattomien ainesten poistoon.

Rikkihappo- tai suolahappopitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää ruostumattoman teräksen puhdistamiseen.

DESINFIOINTI
Desinfioinnissa yleisesti käytettävät sterilointiaineet sisältävät usein natriumhypokloriittia tai kaliumhypokloriittia. Ne ovat kuitenkin ruostumattomalle teräkselle vaarallisia aineita, koska ne aiheuttavat helposti pistesyöpymiä. Myös muut klooripitoiset desinfiointiaineet esim. kloramiinit ovat vaarallisia. Edullisin ruostumattomalle teräkselle sopiva desinfiointiaine on typpihappo, jonka miedoillakin liuoksilla on bakteereja tappava vaikutus.

PUHDISTUKSEN JÄLKIKÄSITTELY
Puhdistusaine on poistettava huolellisesti teräksen pinnalta, johon riittää useimmiten runsas vesihuuhtelu. Happamien pesuaineiden käytön jälkeen pitäisi suorittaa esihuuhtelu jollakin neutraloivalla liuoksella, esim. soodalla.

Käyttäjän on aina huolehdittava tilan riittävästä ilmanvaihdosta, oikeanlaisien suojavarusteiden käytöstä sekä omien työturvallisuusohjeiden noudattamisesta.