Hygieeniset sairaalakalusteet parantavat potilasturvaa

Haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteemme soveltuvat erityisesti sairaaloihin, terveydenhuoltoon, laboratorioihin, puhdastiloihin ja muihin äärimmäistä puhtautta vaativiin kohteisiin.

Tuotamme tiukimmatkin vaatimukset täyttävät RST-sairaalakalusteet vuosikymmenten kokemuksella niin suunnittelusta kuin tuotannostakin. Ammattitaitoiset myynti- ja suunnittelutiimimme auttavat tarvittaessa aina tilojen toiminnallisesta suunnittelusta lopputuotteen rakenneratkaisuihin asti.

Kavikan teräksiset sairaalakalusteet suunnitellaan aina kohteen mukaan mittatilaustuotantona. Käytämme pitkän kokemuksen kautta valikoituja parhaita mahdollisia rakenneratkaisuja. Tuotantomme taipuu joustavasti sekä suurien erien että yksilöllisten piensarjojen valmistukseen.

Kavikan sairaala- ja terveydenhuoltokalusteiden tuoteryhmään kuuluvat mm. erilaiset pöydät, hyllyköt, kaapit, vetokaapit sekä obduktiopöydät. Tuotevalikoimastamme löydät myös eri tarkoituksiin soveltuvat laitteet ja altaat.

Ota yhteyttä ja kerro lisää kalustetarpeistasi. Katsotaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi parhaat ratkaisut!

Olemme mukana Suomen terveysalan osaamisen digiportaalissa: http://www.finlandhealth.fi/