Kulmasyöttölaite

Kulmasyöttölaite asennetaan korikuljettimen tai palautuspöydän ja astianpesukoneen väliin. Astiakorit vedetään käsin kulmasyöttölaitteeseen, josta ne kulkeutuvat automaattisesti astianpesukoneeseen. Laite kiinnitetään astianpesukoneen kelkkaan. Viiston pohjan ansiosta vesi valuu tehokkaasti pois astianpesukoneeseen.

Kulmasyöttölaite

Kääntöpöytä 90° ja Kääntöpöytä 180°

Kääntöpöytä asennetaan korikuljettimen ja pesukoneen väliin. Syöttösuunta valittavissa myötäpäivään tai vastapäivään. Pöytä kiinnitetään astianpesukoneen kelkkaan. Viiston pohjan ansiosta vesi valuu tehokkaasti pois astianpesukoneeseen.

Kääntöpöytä 90° ja Kääntöpöytä 180°

Lisätietoja

Yleistä

Astianpesukone, johon laite on liitetty, on pysäytettävä puhdistuksen ajaksi.
Älä käytä teräsvillaa tai hankaavia puhdistusaineita ruostumattomien pintojen puhdistukseen. Jos käytetään klooria (esim. kloriini) sisältävää puhdistusainetta, huuhtelu on suoritettava erityisen huolellisesti. Joutuessaan kosketuksiin ruostumattoman teräksen kanssa kloori ja klooriyhdisteet saattavat aiheuttaa korroosiovaurioita.

Päivittäinen puhdistus

Käytön jälkeen laite on puhdistettava. Käytä lämmintä vettä ja neutraalia astianpesu/puhdistusainetta. Huuhtele pohja puhtaaksi.

Viikoittainen puhdistus

Puhdista laite ulkopuolelta kostealla rievulla. Käytä lämmintä vettä ja neutraalia astianpesu/puhdistusainetta.