Ruoan laatu säilyy alusta loppuun

Share Catering on käyttänyt ScanBox-vaunuja neljän vuoden ajan. ”ScanBox on ehdottomasti paras vaihtoehto. Erityisesti lämmöntarkkuus on ScanBoxissa loistava – lämpötila pysyy juuri sellaisena kuin halutaan”, kehuu Share Cateringin toimitusjohtaja Peter Walch.

Yrityksen pääkeittiö sijaitsee Espoon Mäkkylässä, josta ruoka kuljetetaan asiakkaille ympäri pääkaupunkiseutua. ”Suunnittelemme jokaisen menukokonaisuuden pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Pyrimme myös käyttämään laadukkaita raaka-aineita. Tämä työ menisi hukkaan, jos ruoka ei ole halutun lämpötilan mukaista, kun se saavuttaa asiakkaan”, Walch kertoo. ”Esimerkiksi punaisen lihan koostumukseen ja makuun vaikuttaa suoraan lihan sisälämpötila”, Walch jatkaa.

Share Cateringin käytössä on niin lämpö- kuin kylmävaunuja.  ScanBoxin vaunujen sisus on anodisoitua alumiinia. Sen ansiosta ruoan lämpötila pysyy juuri sellaisena kuin halutaan, aina siihen asti kunnes ruoka saapuu keittiöltä asiakkaan lautaselle.

Työteho paranee hyvillä välineillä

Share Catering järjestää noin 1 000 tilaisuutta vuodessa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon RadioGaala. Share Catering on kestinnyt jo kolmena vuotena peräkkäin lähes 1 000 päistä RadioGaala-yleisöä.  Gaalaa voisi sanoa todelliseksi näytön paikaksi, sillä 3-4 ruokalajin menu tarjoillaan pöytiin. Yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat yksityishenkilöt, yritykset ja valtion hallinto.

Toimivalla ruoankuljetus- ja säilytysjärjestelmällä on suuri vaikutus niin pääkeittiön henkilökunnan työskentelyyn kuin tapahtumapaikalla tapahtuvaan työhön. ”Vaunuja on helppo liikuttaa paikasta toiseen. Vaunut ovat kevyitä ja suuret pyörät rullaavat hyvin”, Walch toteaa.