Ruostumattoman teräksen työstö

Rostfri expertis

Kavika Oy har designat och tillverkat rfs-produkter för krävande förhållanden i över 70 år. Produkterna planeras alltid i enlighet med kundens behov och användningsändamålet. Kavikas yrkesskicklighet syns i de färdiga produkternas exakthet, hållbarhet och genomtänkta detaljer.

Kavika är känt i många branscher som en produktutvecklare av rostfria stålprodukter. Vi har alltid velat erbjuda våra kunder det allra bästa, och har därför utvecklat våra tillverkningsmetoder och vår produktionsteknologi för att bättre kunna uppfylla kundernas förväntningar.

Våra huvudprodukter är sjukhus- och renrumsutrustning samt köks- och butiksutrustning för professionellt bruk. Vi utgår från en stomme ur vårt standardsortiment och skräddarsyr produkten enligt kundens utrymmen, behov och önskemål.

Till vår kärnkompetens hör även tillverkning av hållfasta skräddarsydda produkter för fartyg. Vi erbjuder även kontraktstillverkning av rfs-produkter samt underleverans av tillskurna rfs-plåtar.

Genom att snabbt reagera på marknadsförändringar och kundernas krav har Kavika lyckats i en föränderlig värld. På Kavika råder fortfarande den anda av företagsamhet som fick sin början redan år 1945, när företagets grundare började tillverka hushållsartiklar av metall.