Kurasyöppö kura-allas koteihin

Finlands första och mest kända smutsfälla Smutsstopparen är barnfamiljernas och hundägarnas bästa vän. Smutsstopparen tillverkas i tre olika storlekar och tio olika modeller.

Smutsstoppare för hemmet har tillverkats sedan början av 1990-talet och Smutsstopparen är nu ledande på den finska marknaden. För daghem och andra allmänna utrymmen finns särskilda modeller som tål hårt slitage.

Den bästa platsen för smutsstopparen är utanför eller i närheten av ingången. En särskild grovingång eller ett fuktisolerat hemvårdsrum är goda alternativ. Smutsstopparen kan även placeras på terrassen.

Smutsstopparen tillverkas av rostfritt EN 1.4301-stål utan svetsfogar, och hörnen är rundade. Karet är, beroende på modell och användningsplats, försett med antingen en slamhink av plast eller en slamhinksförsedd rundbrunn av rostfritt stål, som hindrar smuts från att sköljas ner i avloppet.

Smutsstopparen håller huset rent. Sand och annan smuts sköljs ner i slamkorgen. Tack vare slamkorgen blockeras inte avloppet. Maxi- och Midi-modellerna fås även med en rymligare slamkorg.