Mäkihyppääjä Julia Kykkäsen tervehdys

Pitkästä aikaa taas!

Yksi kausi olisi taas hypätty.

Tästä kaudesta ei jäänyt käteen paljon muuta kuin muutama piste. Kaiken kaikkiaan kulunut kisakausi oli haastava.

Voin siis todeta, etten ole kovin tyytyväinen ja odotin kesän perusteella hieman erilaista kautta kokonaisuudessaan. Toki, urheiluahan tämä on, aina ei kaikki ikävä kyllä mene juuri niin kuin on suunniteltu tai ajateltu.

Meidänkin kilpailukausi loppui hieman yllättäen niin kuin monen muunkin lajin. Muutamia kisoja jäi vielä hyppäämättä vallitsevan tilanteen takia. Toki itsellä olisi vielä ollut virtaa ja halua hypätä, mutta kisojen peruminen oli varmasti oikea päätös kaikkien turvallisuutta ajatellen.

Kausi on nyt ehditty käymään jo läpi ja miettimään missä meni vikaan ja mitä voidaan tehdä tulevaisuutta ajatellen paremmin. Tänä keväänä harjoittelu aloitettiin hieman normaalia aikaisemmin kauden keskeytymisen vuoksi.

Harjoittelu tulevaa kautta varten on siis jo hyvässä vauhdissa.

Kauden jälkeen on hieman tullut tehtyä remontti hommia, ulkoiltua paljon, harjoiteltua sekä ostettua uusi polkupyörä. Pyöräilyä on siis tullut viime viikkoina harrastettua. Nyt vielä kun muutaman viikon malttaa odottaa, että kelit vielä hieman lämpenee niin saa haettua taas moottoripyöränkin talviteloilta.

Mitä muuta kesään tulee niin tällä hetkellä aika vaikea sanoa mitään niin kuin varmasti monen muunkin. Harjoittelu jatkuu ja onneksi kuivaharjoittelun pystyy lähes normaalisti ja suunnitellusti hoitamaan. Mitä sitten leireilyyn ja itse hyppäämiseen tulee niin nyt täytyy vain rauhassa katsoa mihin tilanne menee ja edetä sen mukaan. Tilanne on varmasti jollain tapaa haastava kaikille, mutta pidetään itsestä ja toisistamme huolta ja edetään maltilla.

Kyllä tästä tilanteesta jotain hyvääkin on seurannut omalla kohdalla. Moneen, moneen vuoteen ei ole tullut luettua kirjoja, mutta nyt sitäkin on tullut tehtyä ja muutenkin tullut tehtyä asioita mitä ei ehkä normaalisti tekisi.

Nyt siis toivotankin kaikille oikein hyvää kevään jatkoa tilanteesta huolimatta!

Maltti on valttia!

Julia Kykkänen