Tonon-varastojärjestelmien uutuuksia nyt saatavilla!

Tonon-varastointijärjestelmän tuoteperhe on kasvanut. Uusina tuotteina on nyt saatavana antibakteerinen lamellivaihtoehto hyllyihin, joka poistaa 99% bakteereista. Lisäksi saatavilla muun muassa päätyosia ilmoitustauluilla sekä telineitä ruoan säilytysastioille, ISO-laatikoille sekä tiskikonekoreille.

Eri levyisistä ja syvyisistä hyllyistä saa koottua sopivimman kokonaisuuden kaikenlaisiin tiloihin. Näin varastotila hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti: tilaa säästävillä Tonon-siirtohyllyillä on mahdollista saada jopa 40% enemmän säilytystilaan perinteisiin, kiinteisiin varastohyllyihin verrattuna.

Kevyesti liikkuvilla ja helposti puhtaana pidettävillä hyllyillä on NSF-sertifikaatti, joten ne soveltuvat sairaaloiden ja laboratorioiden lisäksi myös elintarvikealan kalusteiksi. Hyllyjärjestelmät räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, joten ratkaisuista saadaan mahdollisimman tehokkaat ja toimivat.

Katso lisää Varastointijärjestelmät-sivulta tai ota yhteyttä, niin hoidamme varastointitarpeesi kuntoon!

Lataa tästä uusi katalogi!