Karting-kuljettaja Aleksi Jalava viihdytti kutsuvieraita PowerParkin radalla

Kavika Oy:n sponsoroima nuori karting-lupaus Aleksi Jalava viihdytti kutsuvierasjoukkoa Alahärmän PowerParkin Mika Salo Circuit -radalla ajetussa kartingin Flying Finn Race -maailmanmestaruuskisassa. VIP-kisamatkalla mukana kannustamassa ja vauhdikkaaseen lajiin tarkemmin tutustumassa oli suuri joukko sponsoreiden ja sidosryhmien edustajia vieraineen.  

Aleksi osallistui tulevien ”formula-lupausten” kokoontumisajoissa OK Junior -luokan kilpailuun, mutta tällä kertaa mukana oli hieman epäonnea, sillä Järvenpään miehen finaalitaival päättyi lajitteluissa kanssakilpailijoiden harmillisiin törmäilyihin. Viimeisessä alkuerässä, kun kannustusjoukot olivat saapuneet, Aleksi sijoittui seitsemänneksi 34 kilpailijan joukosta, mikä kertoo vauhdin olleen kohdillaan.

Muuten Aleksin kulunut karting-kausi on sen sijaan sujunut mukavasti ja vauhdikkaasti. Aleksi sijoittui kaudella 2019 OK Junior -luokan SM-tilastossa viidenneksi 40 kilpailijan joukossa.

Kartingin maailmanmestaruudesta ajettiin nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja Kauhavan Alahärmässä. OK Junior -luokan voittoon ajoi Iso-Britannian Thomas Ten Brinke, ja parhaana suomalaisena ajoi Hugo Heinonen sijalle 19. OK-luokan voittoon ylsi Italian Lorenzo Travisanutto ja parhaana suomalaisena Juho Valtanen sijalla 5.

Seuraa Aleksin autourheilu-uraa somessa: Facebook: Aleksi Jalava Karting, Instagram @aleksijalavakarting, Youtube: Aleksi Karting