Etsimme myyntitiimiimme täydennystä Järvenpään tehtaallemme

Haemme myyntitiimimme vahvistukseksi henkilöä vastaamaan kotimaisista projekteista yhdessä osaavien kollegoiden kanssa Järvenpään tehtaallemme. Saat mahdollisuuden työskennellä suunnittelijoiden, arkkitehtien sekä monialaisen asiakaskuntamme parissa. Olet myös mukana kehittämässä tuotevalikoimaamme ja prosesseja. Tarjoamme jatkossa mahdollisuuden erikoistua toimialakohtaisesti tai vastata kansainvälisistä asiakkuuksista ja projekteista.

Näitä asioita arvostamme uudessa tiimijäsenessä:

  • Tekninen perustutkinto
  • Kokemusta suunnittelu- tai myyntitehtävistä
  • Loistava kommunikaatiokyky
  • Tavoitteellisuus ja kyky tehdä tulosta
  • Systemaattisuus, pitkäjänteisyys ja omatoimisuus
  • Kosketuspintaa kansainväliseen liiketoimintaan

Mikäli sinussa on lisäksi roimasti positiivisuutta ja intoa sukeltaa teräksen maailmaan voit olla etsimämme henkilö. Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Vuokko Hannila (050 435 9944) 11. ja 13.3. klo 13–15 Laitathan kirjallisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019 osoitteeseen vuokko.hannila@kavika.fi. Lisätietoja yrityksestä sekä ratkaisuistamme löydät täältä kotisivustoltamme.