Julia Kykkäsen blogipäivitys, kauden päätöskisat

Moikka!

Kausi on nyt paketissa, loppukisat sujuivat tasaisesti ja sain joka kisasta pisteitä. Maailman Cupin kokonaispisteissä olin sijalla 29. Kuten jo aiemmin olen kertonut, ei kovin kummoisesti ole mennyt. Onneksi siellä oli ihan positiivisiakin juttuja mukana, vaikkei sijoituksellisesti ihan toivotulla tavalla mennytkään.

Kauden päätös oli aika hektinen ja pitkä reissu kokonaisuudessaan. Norjassa hypättiin viikko putkeen joka päivä kilpaa. Norjasta lennettiin suoraan venäjälle, joten siinä tuli yksi ns. vapaapäivä, vaikka sekin tosin kului matkustamisen merkeissä. Venäjällä oli seuraavat kaksi kisaa putkeen Nizhny Tagilissa. Tämän jälkeen tuli muutama vapaapäivä, jotka tulivat kyllä ihan tarpeeseen. Siirryimme sieltä Permiin muutamaksi yöksi ja siellä meille oli järjestetty hieman erilaista ohjelmaa. Kävimme katsomassa Balettiesityksen Swan Lake. Kokemuksena se oli uusi sekä mielenkiintoinen ja kivaa vaihtelua. Seuraavana päivänä matka jatkui kohti Chaikovskya ja siellä oli vielä kauden viimeiset kaksi kisaa.

Kotiin palattuani vain olin pari viikkoa ja haukkasin happea. Nyt ollaan palattu taas jo pikkuhiljaa sorvin ääreen ja jatkettu treenaamista. Katse on siis jo siirretty tuleviin kausiin. Juuri kuluneena viikonloppuna teimme itseasiassa yhteistyösopimuksen Helsingissä Fibacon kanssa. Heiltä saan siis tulevaisuudessa apua fysiikkaan, jotta saadaan lihastasapaino ja voimantuotto toimimaan paremmin.

Huomenna kuitenkin suuntaan nokkani kohti lappia ja vietän siellä pääsiäisen laskettelun merkeissä, joten pieni miniloma kuitenkin tiedossa vielä ennen kuin polkaistaan harjoittelu kunnolla käyntiin.

Nyt toivotankin kaikille oikein loistavaa kevään jatkoa!

Kiitos

-JK- (Julia Kykkänen)