Julia Kykkäsen blogipäivitys

Moikka!

Ennen kuin kerron kuulumisiani tältä kesältä ja alkaneelta talvelta, haluan vielä kiittää Kavikaa tuoreesta yhteistyökumppanuudestamme.  Hienoa saada heidät tukemaan matkaani maailman parhaaksi naismäkihyppääjäksi.

Sitten siirrytään itse asiaan.

Kesän treenikautta omalta osaltani jouduttiin hieman soveltamaan alkuperäisestä suunnitelmasta, sillä kaaduin heinäkuun alussa Vuokatissa ja mursin käteni, joka jouduttiin leikkaamaan. Tästä seurasi n. 2 kk tauko hyppäämiseen, toki pystyin sovelletusti treenaamaan muita asioita. Olisin varmaan aiemminkin pystynyt hyppäämään, mutta katsoimme parhaaksi hoitaa käsi kerralla kuntoon, jottei sitä tarvitse sitten miettiä enää.

Loukkaantumisesta johtuen jäi kaikki kesän kisat hyppäämättä. Viimeiseen kisaan pääsin mukaan, mutta sekin peruttiin liian kovien tuulien takia.

Kaatuminen ei tietenkään mitään kovin hauskaa ole ikinä, mutta uskon että se teki vain hyvää, sillä se tuo aina lisää nöyryyttä ja opettaa. Loppukesä sujuikin hyvin ja sain hyviä leirejä hypättyä sekä muuten treenattua hyvin.

Talvikausi tuli tämän jälkeen nopeasti, ja nyt on kausi avattu Lillehammerissa viime viikonloppuna. Kauden ensimmäiset kisat eivät omalta osaltani sujunut mitenkään. Lillehammer on aina ollut syystä tai toisesta itselleni hieman haastava paikka hypätä. Sitä on turha miettiä enää.

Nokka on käännetty kohti tulevaa ja tähtään hyvään hyppäämiseen loppukaudella.

Tänä viikonloppuna piti olla kisat Saksassa Titisee-Neustadtissa, mutta ne peruttiin lumenpuutteen vuoksi. Näin suunnitelmat taas muuttuivat ja sunnuntaina nokka kohti Vuokattia parin päivän hyppyleirille. Vuokatin jälkeen loppuviikosta suunta seuraaviin kisoihin Ranskan Premanoniin.

Päivittelen tänne siis jatkossakin kuulumisiani, joten muistakaa seurata!

Minua voi myös seurata Facebookissa (Julia Kykkänen) sekä Instagramissa (@juliakykkanen).

Kiitos!

Julia Kykkänen