Kavikalta Uuden lastensairaalan vaativat RST-ratkaisut

Kavika Oy toimitti syyskuussa 2018 avattuun Uuteen lastensairaalaan kaikki RST-peruskalusteet: pöydät, kaapit, hyllyt, kaatoklosetit ja jalkalistat. Näiden lisäksi urakkaan kuului erittäin vaativia räätälöityjä tuotteita, kuten leikkaussalien läpiantokaapit ja vetokaapit.

”Kavikan palveluksessa on merkittävä määrä kokeneita suomalaisia suunnittelun ja valmistuksen osaajia, jotka pystyvät hyvinkin pienellä osviitalla kehittämään käyttötarkoitukseen sopivia laadukkaita ja vaativia kalusteita sekä ratkaisuja erittäin vaativiin kohteisiin”, Tero Ahtiainen Kavika Oy:stä kertoo.

Koko Projektiuutisten julkaiseman jutun Uuden lastensairaalan projektista voi käydä lukemassa oheisesta linkistä;

http://www.projektiuutiset.fi/lehti/pu/projektiuutiset-2018-4/index.html?r=85