Kavika Oy ja mäkihyppääjä JULIA KYKKÄNEN yhteistyöhön

Suomalaisten naismäkihyppääjien kärkinimi ja uranuurtaja on Lahdesta kotoisin oleva 24-vuotias Julia Kykkänen. Hän voitti ensimmäisen naisten SM-mitalin vuonna 2011 ja sijoittui samana vuonna naismäkihyppääjien ensimmäisessä Maailman Cup-osakilpailussa hienosti sijalle 14. Tänä talvena hänen on tarkoitus kiertää Maailman Cup-osakilpailut ja päätavoitteena Seefeldin MM-kilpailut helmikuussa 2019. Julian valmentajana toimii moninkertainen maailmanmestari Toni Nieminen ja lisäksi valmennustiimissä mukana ovat Heli Pomell ja Kimmo Kykkänen.

Kavika Oy ja Julia Kykkänen ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2018-2019. Yritys haluaa tukea Juliaa hänen tavoitteissan sekä myötävaikuttaa naismäkihypyn arvostukseen.

Kavika panostaa voimakkaasti kansainvälistymiseen ja haluaa tuotteidensa kautta olla mukana edistämässä ihmisten hyvinvointia elämän eri vaiheissa.

Harjoitus- ja kilpailukauden aikana Julia päivittää säännöllisesti kuulumisiaan Kavikan nettisivuilla.