Sairaala Nova – patologian vetokaappiratkaisut

Vetokaapit Keski-Suomen Sairaala Nova

Kavika toimitti vuosina 2019-2020 mittavan kokonaisuuden rst-kalusteita ja -laitteita Sairaala Novaan. Toimitus sisälsi myös merkittävän määrän erikoisvarusteltuja vetokaappeja patologian osastolle. Vetokaappien sisäpuoliseen varustukseen kuuluivat mm. altaat, hanat, hyllyt, telineet, läpiantoluukut ja monitori- ja laitetelineet. Vetokaappikokonaisuus sisälsi myös näyttäviä kaksoisvetokaappeja. Kohteessa on käytössä vetokaappeihin tai ilmanvaihtokanavaan liitettävät näytevaunut.

Korkeussäädettävät vetokaapit parantavat oleellisesti työergonomiaa ja kehitämme jatkuvasti lisää automatiikkaa vetokaappeihin lisäten työturvallisuutta ja -mukavuutta. Valmistamme vetokaappeja myös lyijysuojauksella erikoissovelluksiin.